Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Bedrijf en de makers

Frans Wouters is projectleider / registerontwerper bij Adams Bouwadviesbureau in Druten (nu Vericon). Sinds 2018 is hij werkzaam als controlerend constructeur bij Omgevingsdienst Regio Arnhem, ODRA. Door Frans is samen met René een gewichtsberekeningsprogramma gemaakt dat ongeëvenaard is in helderheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Jan van Swaay heeft 28 jaar gewerkt als projectleider / constructeur. Sinds 2007 is hij werkzaam als controlerend constructeur Bouw- en Woningtoezicht bij Omgevingsdienst Regio Arnhem, ODRA. Hij is lid van de normcommissie hout.

René Mom is constructeur/projectleider bij diverse bouwadviebureaus (ondermeer Pieters) geweest. Nu is hij per Augustus 2014 werkzaam als full-time docent HVA.

Drie man sterk in alle takken van de bouwconstructie.

Qec is ontstaan nadat in 2009 de noodzaak ontstond zowel bij Adams als bij Pieters om de aanwezige excel-Rekenbladen om te bouwen naar Eurocode. Een vroege toezegging van een ander landelijk opererend ingenieursbureau, die ook aan de wieg stond van technosoft, maakte het mogelijk de opstart bedrijfsmatig op te pakken. De duidelijke controleerbare opmaak, de verplichting aan de klant fouten te melden en aan ons fouten te verbeteren, maken onze excels veilig en onderhouden!

 

QEC