Excel Eurocode

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Excel Eurocode

Qec heeft verschillende rekenbladen voor Excel die u helpen om ervoor te zorgen dat de constructies en berekeningen die u maakt in lijn zijn met de Eurocode. Onze rekenbladen zijn nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en bovendien scherp geprijsd. De rekenbladen besparen u bovendien veel tijd bij het maken van uw bouwkundige berekeningen, waardoor ze de investering zeker waard zijn.

Ervaar het gemak van Excel-rekenbladen voor constructies die aan de Eurocode voldoen

In ons uitgebreide aanbod vindt u diverse rekenbladen voor Excel-rekenbladen voor constructies die aan de Eurocode voldoen. Deze kunt u los bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om een combinatie te maken door een van de pakketten te kiezen. Daarbij heeft u onder andere de keuze uit rekenbladen voor de berekening van:

Voor al deze rekenbladen voor Excel geldt dat ze aan de Eurocode voldoen en zowel gebruiksvriendelijk als controleerbaar zijn. Indien gewenst kunt u namelijk alle berekeningen nalopen, want we hebben alles voor u uitgeschreven in Excel.

 

Bespaar zowel tijd als moeite

Kies voor het gemak van Excel en bespaar u zelf veel moeite bij het maken van bouwkundige berekeningen die onder de Eurocode vallen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het online offerteformulier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag over onze Excel-rekenbladen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC