Eurocode windbelasting

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Eurocode windbelasting

Wanneer uw constructie aan de Eurocode voor windbelasting voldoet, voorkomt u een hoop ellende en schade door storm. Deze Europese regelgeving is er namelijk om ervoor te zorgen dat uw constructie aan belangrijke kwaliteitseisen voldoet. Daarbij zijn er een aantal zaken die u moet berekenen. Dit kunt u natuurlijk handmatig doen, maar het is gemakkelijker en bovendien nauwkeuriger om hiervoor de Excel-rekenbladen van Qec te gebruiken.

Moeiteloos berekenen hoe u aan de Eurocode voor windbelasting voldoet

Met onze rekenbladen maakt u eenvoudig en snel een nauwkeurige berekening van de windbelasting die aan de Eurocode voldoet. Hiervoor maakt u simpelweg gebruik van Microsoft Excel. Hier kunt u desgewenst ook de berekening volledig nalopen, want we hebben alle formules voor u uitgeschreven. Dit geldt voor de rekenbladen voor de Eurocode wat betreft windbelasting, maar ook voor de andere bladen, zoals die voor het berekenen van sneeuwbelasting.

 

Bestel onze scherp geprijsde rekenbladen

Zorg er eenvoudig voor dat uw ontwerp aan de Eurocode voor windbelasting voldoet door onze rekenbladen te gebruiken voor het berekenen van draagkracht, formaat en meer. Vraag een offerte aan via het online offerteformulier. Onze rekenbladen zijn scherp geprijsd en besparen u veel tijd, dus de aankoop is het zeker waard. Heeft u een vraag over de Eurocode voor windbelasting of wilt u meer weten over onze Excel-bladen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC