Eurocode metselwerk

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Eurocode metselwerk

Bij het ontwerp van een constructie moet u natuurlijk wel voldoen aan de Eurocode voor metselwerk. Deze regelgeving is er om op Europees niveau de kwaliteit van constructies te bewaken en ervoor te zorgen dat de regels in alle Europese landen gelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat het metselwerk aan de Eurocode voldoet, zijn er een aantal zaken die u uit moet rekenen. Dit kunt u handmatig doen, maar het is veel efficiënter om dit over te laten aan de Excel-rekenbladen van Qec.

Bereken eenvoudig hoe u aan de Eurocode voor metselwerk voldoet

Onze rekenbladen berekenen snel en nauwkeurig hoe uw metselwerk eruit moet komen te zien om aan de Eurocode te voldoen. Wanneer wenselijk, kunt u dit zelf nog controleren, want alle berekeningen zijn uitgeschreven in Excel. Door onze rekenbladen te gebruiken, bespaart u uzelf veel tijd en dus ook geld. Bovendien zijn ze scherp geprijsd en krijgen eenmanszaken korting op hun bestelling. Dit doen we om ervoor te zorgen dat onze rekenbladen voor zowel grote als kleine bedrijven toegankelijk zijn.

 

Kies voor gemak en bestel onze rekenbladen voor de bouw

Met de rekenbladen voor metselwerk berekent u eenvoudig de hoeveelheid en afmetingen die  nodig zijn om aan de Eurocode te voldoen. Ook onze andere rekenbladen voldoen aan de Europese regelgeving. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de rekenbladen voor:

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel alle rekenbladen die u nodig heeft. Vraag een offerte aan via het online offerteformulier. Wilt u eerst meer informatie over de Eurocode voor metselwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC