Eurocode hout

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Eurocode hout

De Eurocode voor constructies met hout is in het leven geroepen om binnen Europa uniforme criteria op te stellen voor de bouw. Deze norm zorgt ervoor dat constructies met hout betrouwbaar zijn, doordat ze de juiste kwaliteit hebben. Voordat u er echter voor kunt zorgen dat uw constructie aan de Eurocode voldoet, moet u eerst een berekening maken van de hoeveelheid materiaal die u nodig heeft en de draagkracht ervan.

Moeiteloos aan de Eurocode voor hout voldoen met behulp van Excel-rekenbladen

U kunt natuurlijk handmatig berekenen hoeveel hout u nodig heeft en wat de draagkracht van dit materiaal moet zijn om ervoor te zorgen dat uw constructie aan de Eurocode voldoet. Daar gaat echter veel kostbare tijd in zitten die u waarschijnlijk liever besteed aan het verwezenlijken van uw constructie. Daarom heeft Qec Excel-rekenbladen samengesteld die u helpen bij het maken van de berekeningen. Deze bladen zijn gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en controleerbaar. Alle berekeningen zijn uitgewerkt in Excel, dus u kunt alles desgewenst nalopen. U bent er hoe dan ook van verzekerd dat onze rekenbladen voor hout voldoen aan de Eurocode.

 

Neem contact op voor meer informatie over de rekenbladen

Aan de Eurocode voor hout voldoen, wordt eenvoudig met de rekenbladen van Qec. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via het online offerteformulier en ervaar het gemak. De rekenbladen zijn scherp geprijsd en voor eenmanszaken hanteren wij een korting. Op deze manier kunnen zowel grote als kleine bedrijven gebruikmaken van onze rekenbladen. Wilt u meer weten over onze rekenbladen of heeft u een vraag over de Eurocode voor hout? Neem dan gerust contact met ons op via 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC