Eurocode beton

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Eurocode beton

De Eurocode voor beton is een Europese norm die ervoor zorgt dat alle regelgeving omtrent dit bouwmateriaal binnen Europa gelijk is. Wanneer u gaat berekenen hoeveel bouwmateriaal u voor uw constructie nodig heeft, dan moet de berekening wel voldoen aan de norm. Natuurlijk kunt u zelf nalezen wat de precieze regelgeving is en vervolgens handmatig berekenen hoeveel beton u nodig heeft, maar het kan eenvoudiger. Door de rekenbladen van Qec te gebruiken, rekent u eenvoudig uit hoeveel beton u nodig heeft om aan de Eurocode te voldoen.

Voldoe eenvoudig aan de Eurocode voor beton dankzij handige rekenbladen

Naast de rekenbladen voor beton voldoen onze andere Excel-bladen ook aan de Eurocode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Eurocode voor:

Voor elk van deze Excel-rekenbladen geldt ook dat ze u veel tijd besparen bij het uitrekenen van de hoeveelheid bouwmaterialen die u nodig heeft. Verder zijn ze scherp geprijsd, dus het heeft voor u alleen maar voordelen wanneer u deze rekenbladen aanschaft.

 

Een nauwkeurige en tijdbesparende berekening

Wilt u ook zeker weten dat u voldoet aan de Eurocode voor beton? Gebruik dan onze rekenbladen. Ze besparen u niet alleen tijd en geld, maar zijn ook nog eens nauwkeurig en controleerbaar. U kunt de berekeningen desgewenst volledig nalopen, want we hebben alles uitgeschreven in Excel. Vraag een offerte aan voor onze rekenbladen via het online offerteformulier en ervaar het gemak. Wilt u meer informatie over de Eurocode voor beton? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC