De berekening van windbelasting

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

De berekening van windbelasting

Zeker voor gebouwen in kust gebieden, maar ook voor panden die verder landinwaarts staan, is de berekening van de windbelasting op de gevel van belang. Dit kunt u aan de hand van een aantal formules handmatig berekenen, maar hier gaat vaak meer tijd in zitten dan u denkt. Bovendien loopt u dan het risico op kleine afrondingsfouten en de berekening van de windbelasting moet natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk gedaan worden. Hiervoor gebruikt u het beste de Excel-rekenbladen van Qec. Deze zijn nauwkeurig, controleerbaar én betrouwbaar.

Snel een nauwkeurige berekening voor de windebelasting van een gevel maken

Met onze rekenbladen is de berekening van de windbelasting van een gevel zo gemaakt. Ze zijn opgesteld volgens de Eurocode, waardoor u bent verzekerd van een berekening die aan de Europese richtlijnen voldoet. Dit kunt u overigens zelf controleren, want alle berekeningen zijn in Excel uitgeschreven. Komt u er bij de berekening van de windbelasting niet uit? Dan kunnen wij alle berekeningen voor u nalopen. De rekenbladen die u bij ons koopt, hebben we namelijk zelf opgesteld. Daarnaast zijn onze Excel-rekenbladen scherp geprijsd en tijdbesparend. Dat geldt voor de berekening van de windbelasting, maar ook voor de rekenbladen voor bijvoorbeeld de sneeuwbelasting van een dak.

 

Rekenbladen voor grote én kleine bedrijven

Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik onze rekenbladen voor de berekening van windbelasting. Vraag een offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een scherp geprijsd aanbod. Dit doet u eenvoudig via het online offerteformulier. Bestelt u de rekenbladen voor uw eenmanszaak? Dan profiteert u van nog meer voordeel, want eenmanszaken krijgen bij ons korting. Dit doen we om onze rekenbladen toegankelijk te maken voor zowel kleine als grote bedrijven. Wilt u meer informatie over onze rekenbladen? Neem dan contact met ons via 06 – 5198 2115 .

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC