De berekening van sneeuwbelasting

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

De berekening van sneeuwbelasting

Een berekening van de sneeuwbelasting van een dak of een compleet gebouw moet natuurlijk wel accuraat zijn. U kunt dit natuurlijk zelf uitrekenen aan de hand van allerlei formules. Dan houdt u zelf de controle over de berekening, maar dit heeft ook nadelen. Het kost namelijk veel tijd en de kans bestaat dat er ergens een kleine fout in de berekening sluipt. Dit voorkomt u door voor de berekening van sneeuwbelasting een Excel-rekenblad van Qec te gebruiken.

Een nauwkeurige berekening van de sneeuwbelasting van een gebouw

Door voor de berekening van de sneeuwbelasting van een gebouw een van onze rekenbladen te gebruiken, bespaart u veel tijd. Daarnaast zijn onze rekenbladen scherp geprijsd. Bovendien bent u verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare berekening. U kunt de berekening zelf controleren, want alles is uitgeschreven in Excel. Indien gewenst kunnen we deze berekening ook voor u nalopen. Dat geldt voor het rekenblad voor de berekening van sneeuwbelasting, maar onder andere ook voor onze rekenbladen voor windbelasting, metselwerk en beton. De rekenbladen voldoen bovendien aan de Eurocode, dus u bent verzekerd van een berekening die aan de Europese normen voldoet.

 

Neem contact op voor meer informatie over de rekenbladen

Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik onze rekenbladen om een berekening van de sneeuwbelasting te maken. Vraag een scherp geprijsde offerte aan via het online offerteformulier. Wanneer u deze bestelt als eenmanszaak profiteert u zelfs van nog meer voordeel, want dan ontvangt u 50% korting. Dit doen wij omdat we de rekenbladen toegankelijk willen maken voor zowel kleine als grote bedrijven. Wilt u meer informatie over onze rekenbladen? Neem dan contact met ons op via 06 – 5198 2115 .

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC