Eurocode staal

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

Eurocode staal

Het is belangrijk om aan de Eurocode te voldoen wanneer u een constructie van staal maakt. Deze Europese regelgeving wordt namelijk in heel Europa gehandhaafd om de kwaliteit van constructies te waarborgen. Er zijn een aantal berekeningen die u moet doen om tot een ontwerp te komen dat aan de Eurocode voor staal voldoet. Deze kunt u handmatig uitvoeren, maar het is veel efficiënter om hiervoor de Excel-rekenbladen van Qec te gebruiken.

Eenvoudig berekenen of uw ontwerp voldoet aan de Eurocode voor staal

Met onze rekenbladen berekent u eenvoudig waar uw constructie aan moet voldoen om te voldoen aan de Eurocode voor staal. Onze rekenbladen zijn zowel gebruiksvriendelijk als snel en u koopt ze al tegen een scherpe prijs. Zo bespaart u uzelf veel tijd en moeite zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. U berekent bijvoorbeeld eenvoudig hoe groot een stalen ligger moet worden om de juiste draagkracht te behalen.

 

Kies voor het gemak van onze Excel-rekenbladen​

Gun uzelf het gemak van onze rekenbladen en u bent ervan verzekerd dat de berekeningen aan de Eurocode voor staal voldoen. Vraag een scherp geprijsde offerte aan via het online offerteformulier. Wanneer u dit voor uw eenmanszaak doet, profiteert u van extra korting. Wij streven er namelijk naar dat onze rekenbladen voor zowel kleine als grote bedrijven toegankelijk zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 811 47 87 0.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC