De berekening van een fundering

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

De berekening van een fundering

De berekening van het type fundering dat u nodig heeft om een gebouw optimaal te ondersteunen, wilt u natuurlijk in één keer goed doen. Wanneer het aankomt op de fundering van een pand, is nauwkeurigheid cruciaal. De rest van de constructie rust immers op de fundering, dus is het essentieel dat de berekening foutloos gemaakt wordt.

Bekijk de demobestanden

De berekening van een fundering maakt u gemakkelijk met een Excel-rekenblad

Natuurlijk kunt u de berekening van het type fundering handmatig uitvoeren, maar dit is veelal aan fouten onderhevig. Bovendien gaat er op die manier veel kostbare tijd in zitten die u liever besteedt aan de constructie van het pand. Waarom zou u het uzelf niet gemakkelijk maken met een van de Excel-rekenbladen van Qec in Huissen? Met deze rekenbladen houdt u zelf alle controle over de berekening van de fundering, want alle formules staan immers in het zeer toegankelijke en vertrouwde Microsoft Excel. Bovendien zijn deze bladen door onszelf samengesteld, waardoor wij alles voor u na kunnen lopen. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

 

Excel-rekenbladen voor uiteenlopende toepassingen in de bouw

Onze rekenbladen zijn beschikbaar voor diverse toepassingen. Zo zijn er ook rekenbladen voor berekeningen die te maken hebben met:

Mail ons: info@qec.eu

Ook voor andere zaken, zoals de berekening van sneeuwbelasting, kunt u onze rekenbladen gebruiken. Deze bladen zijn niet alleen betrouwbaar en beveiligd, ze zijn ook nog eens betaalbaar. Zo kunt u een nauwkeurige berekening van de fundering maken en bespaart u zowel tijd als geld.

Sneller en nauwkeuriger het type fundering berekenen

Wilt u de berekening van de fundering een stuk eenvoudiger én nauwkeuriger maken? Vraag dan direct een offerte aan via het online offerteformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk met een antwoord bij u terug, zodat u aan de slag kunt met onze rekenbladen. Runt u een eenmanszaak en wilt u voor uzelf de rekenbladen bestellen? Dan ontvangt u standaard korting. Op deze manier kunnen zowel kleine ondernemers als grote bedrijven van onze rekenbladen profiteren. Heeft u een vraag over een van onze rekenbladen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 811 47 87 0.

 

QEC