De berekening van metselwerk

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

De berekening van metselwerk

Wanneer u een berekening van metselwerk maakt, wilt u dit natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk doen. Hier gaat vaak echter meer tijd in zitten dan u zou willen. Er zijn veel onderdelen waar u rekening mee moet houden en het ene soort metselwerk is het andere niet. In de berekening van metselwerk gaat vaak meer tijd zitten dan u denkt en dat kost geld. Gelukkige is er een oplossing: de Excel-rekenbladen van Qec.

Een snelle en betrouwbare berekening van metselwerk

Met onze Excel-rekenbladen is een berekening van metselwerk zo gemaakt. Natuurlijk vindt u niet alleen de snelheid belangrijk, maar is nauwkeurigheid ook van belang. Ook hiervoor kunt u op onze rekenbladen rekenen. Ze zijn door ons samengesteld en wij kunnen de berekening van uw metselwerk daarom volledig voor u nalopen. Daarnaast zijn de rekenbladen controleerbaar, want alles is uitgeschreven in Excel. Verder zijn de bladen in lijn met de Eurocode voor metselwerk, waardoor u verzekerd bent van een berekening die aan de Europese richtlijnen voldoet.

 

Vraag een scherp geprijsde offerte aan​

Ook voor andere berekeningen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kan Qec u ook voorzien van rekenbladen voor de berekening van hout, beton en stalen liggers. Vraagt u meteen een offerte aan via het online offerteformulier? Dan profiteert u van onze scherpe tarieven. Heeft u een eenmanszaak? Dan krijgt u zelfs korting. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zowel kleine als grote bedrijven van onze rekenbladen gebruik kunnen maken. Heeft u een vraag over de berekening van metselwerk of wilt u meer weten over onze rekenbladen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 5198 2115.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC