De berekening van beton

Icon

HELDER

Complete berekening controleerbaar met Eurocode artikel- en formulenummers.

Icon

BEVEILIGD

Herkenbare invulcellen, beveiligde -lees veilige- formules.

Icon

ONDERHOUDEN

Door Qec onderhouden op normwijzigen, fouten en continue verbetering en aanvulling.

Icon

EUROCODE GEWICHTSBEREKENING

Zowel Rekenbladen als gewichtsberekening voorzien van geprogrammeerde werkversnellers.

De berekening van beton

Moet u een berekening maken van de hoeveelheid beton die u nodig heeft en uitrekenen of u deze wel of niet van wapening moet voorzien? Dan kunt u dit handmatig uitrekenen, maar het bespaart u veel tijd en moeite als u dit door Excel uit laat rekenen. Natuurlijk heeft Excel hier op zichzelf geen speciale formules en rekenbladen voor, maar deze vindt u bij Qec. Wij bieden diverse Excel-rekenbladen aan voor bouwkundige berekeningen. Met onze rekenbladen is de berekening van de hoeveelheid beton met of zonder wapening een stuk eenvoudiger en sneller te maken.

Een berekening voor beton met of zonder wapening volgens de Eurocode

De berekening van beton met of zonder wapening wilt u natuurlijk niet alleen snel, maar ook nauwkeurig uitvoeren. Aan dit criterium voldoen onze rekenbladen ruimschoots. Ze zijn zeer precies en bovendien controleerbaar, want alle berekeningen zijn in Excel uitgeschreven. Daarnaast voldoen ze aan de Eurocode, wat betekent dat ze aan de Europese regelgeving voldoen. Dit geldt voor de rekenbladen voor de berekening van beton met of zonder wapening, maar ook voor de andere rekenbladen, zoals die voor de fundering, hout, metselwerk en stalen liggers.

 

Bestel nu onze scherp geprijsde rekenbladen

Wilt u het rekenblad voor de berekening van beton met of zonder wapening bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het online offerteformulier. Onze rekenbladen zijn scherp geprijsd en bovendien gemakkelijk in het gebruik, waardoor ze u veel tijd besparen. Bestelt u de rekenbladen voor uw eenmanszaak, dan profiteert u van nog meer voordeel. Eenmanszaken ontvangen bij ons namelijk korting. Wilt u meer weten over onze rekenbladen of heeft u een vraag? Neem ook dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 5198 2115.

BEKIJK ALLE PAKKETTEN

QEC